Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Velkommen til Brændekilde og Bellinge kirker

Mundbind

Mundbind i kirken

Du skal du bære mundbind eller visir, når du går i kirke.

Der er kommet nye regler vedrørende brugen af mundbind. 
Reglerne betyder, at alle personer over 12 år (som ikke af sundhedsmæssige årsager er undtaget) skal bære mundbind eller visir, når de går ind i kirken, når de bevæger sig rundt i kirken og når de forlader kirken igen.

Man skal altså ikke bære mundbind, når man sidder ned eller kortvarigt står op, ej heller når man er en del af en ceremoni, som f.eks dåb eller udbæring af en kiste.
Kirkens præst og medarbejdere skal dog kun bære mundbind eller visir, når de ankommer til kirken, og når de forlader den igen. Det er frivilligt, om præst og medarbejdere derudover ønsker at anvende mundbind eller visir i løbet af gudstjenesten eller den kirkelige handling.
Dette gælder alle gudstjenester, kirkelige handlinger, koncerter og arrangementer i Brændekilde og Bellinge Kirker. Det samme gælder også møder og arrangementer i sognehuset, hvor der er offentlig adgang.
Tag mundbindet eller visiret på, inden du går ind i kirken eller sognehuset. Skulle du have glemt mundbind eller visir, kan du ved henvendelse til en af kirkens medarbejdere få et mundbind udleveret, inden du går ind.

Læs eventuelt mere her  

Lempelser af restriktioner i vores kirker.

Foråret bringer nyt med sig i form af lempede restriktioner i vores kirker. Vi må igen samles til almindelige gudstjenester, hvor vi må synge og holde gudstjenester af almindelig længde. Der er dog stadig krav om mundbind og afstand, men det gode er, at vi igen må samle en god flok til både gudstjenester, dåb, vielser og bisættelser/begravelser. Vi må fra onsdag d. 21. april samle 30 i Bellinge kirke og 35 i Brændekilde kirke.

Koncerter og arrangementer skal vi dog vente på en tid endnu. Derfor fortsætter vi med at holde Sangaften – hver for sig, hver tirsdag kl. 19-20 på vores Faceboookside. Find højskolesangbogen frem og måske en kop kaffe, så er pianist, kirkesanger, bassist og to præster klar til en aften i sangen og melodiernes tegn.

Sidste sangaften - hver for sig.

Børn der synger

Tirsdag den 18. maj er sidste sangaften - hver for sig.

Sangaften - hver for sig - tirsdage kl. 19-20 på kirkernes facebookside. Man bliver glad af at synge, det er godt for sjælen og musik er vigtig for vores liv og trivsel. Det er ikke nogen hemmelighed. Men i øjeblikket kan vi ikke mødes til fællessang. Derfor må I synge hjemmefra.

Opskrift:

Åben "Brændekilde & Bellinge kirker" på facebook på tirsdage kl. 19,

find den nye eller gamle højskolesangbog frem,

lav en kop kaffe/the,

gør klar til at synge.

På tirsdage fra kl. 19-20 livestreamer vi på facebook fra sognehuset i Bellinge med Bjørn ved flygelet, Ulrika synger for og præsterne Dorte og Line introducerer højskolesange og fører kameraet. Vi håber at I vil være med hjemme fra stuen. På normale sangaftner er der plads til sangønsker og det skal I ikke snydes for. Ønsker kan skrives i kommentarsporet på facebook mens vi sender. Vi "ses" på tirsdage.

Opskrift:
Åben "Brændekilde & Bellinge kirker" på facebook på tirsdag kl. 19,
find den gamle højskolesangbog frem, lav en kop kaffe/the, gør klar til at synge.

Link til Facebook-siden

I fald I ikke har højskolesangbogen derhjemme, kan sang/salmetekster sendes på mail. Skriv da til Dorte Winther på dww@km.dk

Følg os på Facebook

Gudstenester